Skor broddar håller dig på fötterna också på hala vägar

Med skor broddar under fötterna minskar du drastiskt risken att dratta när vägarna har blivit slippriga utav fruset vatten och snö. Halka skördar flera fraktur varje år, hela 25000 individer letar sig till akuten till följd utav halkolyckor samt de flesta är in med brutna fot- eller handleder. Att bryta ett ben i anatomin – som som helst – är enormt smärtsamt, för att ej tala om hur krångligt det gör ens liv i flertal veckor. Flera kan inte ens arbeta som vanligt under ganska lång tid sedan ha brutit ett ben.

Av alla som halkar så skadar sej en utav fyra så pass seriöst att de tar sig till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens dratta knapp. Metallpiggarna som utgör isbroddar gör att man får ett väldigt absolut samt fixerad grepp mot marken vilket möjliggör vanligt rörelsemönster även på riktigt halt fundament.

Broddar till löparskor finns att köpa i sportbutiker och brukar få halkbroddar under hela fotsulan – ett par till fyra baktill och fyra till sex framtill. Vidare finns enklare typer som lämpar sej antagligen för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen alternativt affären till exempel. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen alternativt framfoten samt de broddar skor med kardborrband anses vanligtvis vara de enklaste att ta av samt på. Skor broddar som fästs under hälen ger bra stöd mot glatt mark och är perfekta att begagna i city eller på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sig väl till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga doja broddar alls.

I Sverige finns flera hundägare, hunden är vår bäste vän samt förtjänar sina dagliga promenader för att utföra sina behov, kissa in sitt revir samt få sin dagliga dos fysisk aktivitet och game. En jycke bryr sej sällan om utetemperatur, tvärtom älskar många jyckar att busa i snö samt simma i isvakar. Att hålla en hund inne blott för att det är snöig samt isigt ute är inte korrekt samt med isdubbar skor behöver man ej heller det. Plagg kan man alltid hitta som skyddar mot regn, blåst eller kyla, och nu när halkbroddar är så lättillängliga är det inga fler ursäkter. Faktum är att rastrundan har alla chanser att bli extra rolig när vintern bjuder på så många rolig element. Klicka Här för mer info.

En vovve ska inte broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga samt klorna skänker mer fattning mot marken. Därjämte så skadar sej ej en jycke lika lätt som en människa om den halkar. Vi är inte lika lyckligt lottade samt ska på grund av detta satsa i skor broddar inför vintern.