Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Blott på kul, låt oss ta en titt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto alternativt bliva biten utav en giftig orm eller träffad utav blixten.

Om vi börjar från början så är det ungefär 22 gånger större möjligheter att bliva träffad utav blixten, i alla fall om du bor i Australien vari Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi nu likväl är i Australien som vi samtliga vet dräller av giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger mesta att bliva biten av en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

En del föga 1 chans på 9 mindre att avlid utav ett bett av ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på knappt 9

Om man blir orolig utav dessa siffror samt har börjat gå runt och stirra ned i marken alternativt leta efter de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att flytta blicken upp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger större chanser att en meteroit möte jorden (inte dig direkt) än att man vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 möjlighet att möta av blixten

5 000 på 1 möjlighet att avlida av ormbett

5 500 000 på 1 chans att avlida av ett stick från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 möjlighet att en (stor) meteorit möte jorden

45 679 320 på 1 chans att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 chans att man vinner Oz Lotto om man aldrig lirar.

Men alla dessa siffror är totalt oväsentliga för människor (vi alla) slutar vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar. För mer info Klick här.

Du må vara buddhamunk eller Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet har bildat ett syndikat, och buddhisterna har ett också.

Kommunistpartiet

“Jag och tre övriga medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi antar inte att vi har en stor chans att vinna, men den momentana detonation av framtidstro är angenäm.
Idag är vi arbetarklassens parti och arbetarklassen i Australien har aldrig varit främmande för annorlunda ideer. ”

Det finns också en som spenderat egna slantar på en annons vari texten uttalar:
”Vill man hjälpa till att sponsra mitt lotto förvärv så jag kan vinna och chans att betala för att avsända en andel av våra politiker på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, sekreterare i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att inhandla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja varför ej? ” sade han. “Det är en lastbil med slantar, eller hur? ”

Mr Chan drömde om “att göra ett litet antal tillägg till vår Mingyue Lay tempel i Bonnyrigg, och igenom att skapa grenar för att sprida buddhismen.
Samt naturligtvis skulle vi göra några donationer till välgörande ändamål, som vi alltid gör. ”

En hemlös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle köpa någonstans att hem. ”

Och den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade inhandlat ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge några vinster till Humpty Dumpty Foundation, som inhandlar materiel för barnsjukhus.

Även den islamiska samfundet innehar haft en kommentar. “Koranen bestämt förbjuder spel”, säger Keysar Trad, , förespråkare för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett människor som är glasklart muslimska inhandla biljetter till dragningen.
Samt nej, min shejk ej köpt någon bit. ”

En nattklubbsägare hade oxå köpt en lotto biljett, vinsterna skulle nyttjas dels för att anlägga barnhem i Sydostasien “, alldenstund alla ska en anledning att leva, att hoppas samt att drömma”.

Samt några pengar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans advokat.