Skor med broddar hjälper en att hålla sig på fötterna i snön

Skor med broddar hjälper en att hålla sig på fötterna under vinterns hala månader. Det är ej längre riktigt att isbroddar förknippas med gamla personer eller hurtiga motionärer, halkskydd är nu något som i stort sett samtliga borde skaffa sej.

Om man funderar på att inhandla halkbroddar så är en inrådan att minsann göra slag i grejen. Ofantligt många folk halkar på is samt snö varje dag under hela vintern och det kostar mycket i smärta och möjlig jobbförlust, för att ej berätta vad det kostar sjukvården. De vanligaste skadorna bland de 25000 folk som anländer in till akuten för behandling utav halkskador var år är bruten hand- alternativt fotled. Andra benbrott och hjärnskakning är oxå ganska vanligt. Om alla dessa hade burit skor med broddar så hade om inte alla, så åtminstone de mesta av dessa obehagliga olyckor kunnat förhindras.

Det är en axiom för oss här i Norden att byta ut våra sommardäck mot grövre vinterdäck när vintern är i antågande. Detta för att inneha ett bättre grepp mot marken när vi kör samt väglaget riskerar att vara glatt. Nu är det i sanning författning på vinterdäck, men det är ej en totalt dåraktig jämförelse att dra till våra skor. Broddar till skor innehar samma, om ej ännu bättre, effekt på slippriga sätt som vinterdäck har till bilen, samt flera dör varje år som ett resultat av att dala än vad som omkommer i trafiken. Bara det visar hur viktigt det minsann är att ta det här med isbroddar till skor på allvar.

Broddar är i annorlunda typer, dels halvfotsskydd som passar bäst för kortare promenader och vardagsbruk, men oxå broddar för löparskor som nyttjas under motionsrundor alternativt långpromenader. Dessa träs om foten framtill samt klickas fixerad baktill för att efter ge fullgott beskydd mot halka oavsett vilken hastighet man är upp i. Om man älskar långa promenader, om man innehar jycke som behöver längre motionsrundor jämnt, om man önskar ta vägen ut med sitt vagnbarn för att ge det frisk luft samt stimulans alternativt om man helt enkelt vill bränna lite överskottskilon i joggspåren så är broddar språngmarsch helt klart en vettig – om inte till samt med nödvändig – penningplacering.

Var kan man då handla broddar? Broddar löpning, samt andra typer av isbroddar, är att köpa i de mesta sportbutiker, samt på Clas Ohlson samt i ett flera nätbutiker. Man borde vara ute i god tid före vintern när man önskar inhandla halkskydd för de vanligaste storlekarna tenderar att ta final ganska fort, som är bra alldenstund det visar på ett avsevärd ökat engagemang. Nätshopen www.allt-fraktfritt.com har prisvärda skor broddar i olika typer. För mer info Klicka Här.

En hund ska ej broddar under sina tassar för hennes trampdynor är allaredan trubbiga och klorna ger extra fattning mot marken. Dessutom så skadar sig inte en hund lika enkelt som en individ om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade och ska på grund av detta investera i skor broddar före vintern.