Språngmarsch broddar är perfekt för den som vill springa även under vintern

Med språngmarsch broddar under skorna kan man fortsätta springa igenom hela vintern, utan minsta oro för att dratta och skada sig. Är man erfaren vid att kunna springa utomhus så är det enormt trist att måste stanna i bostaden, eller förpassas till gymmets löpband så snabbt det är risk för glatt väglag. Med broddar för språngmarsch ska man emellertid ej göra avkall på sina uppfriska löprundor ute i naturen.

Halkbroddar innehar brukats utav seriös motionärer, samt många äldre och mer försiktiga folk i rätt så många år allaredan, men idag börjar också gemene man få opp ögonen för dessa olycksräddare.

Är man motionär så är broddar skor verkligen en angelägen investering, att ge sig ut på slippriga vägar för att lubba eller promenera kan rätt så lätt medföra en halkolycka med ett krångligt benbrott som följd. Under vintern faller var fjärde individ någon gång och hela 25000 människor letar behandling på akuten efter att har skadat sig vid en halkolycka. Det är flera individer i smärta och mycket sjukvårdsresurser för saker som ganska enkelt kan undvikas.

Givetvis så är alla fallolyckor relaterade till dratta. Många är äldre individer som tappar balansen i sitt hushåll eller ute på vägarna, men enligt fräsch statistik så är hälften utav alla de som söker akutvård för halkskada under 30 år gamla. En anledning kan vara att vi stressar fram för att hinna med samtliga vardagliga åtaganden, är man juvenil så tänker man sällan på olycksrisker. Äldre folk å andra sidan, lägger denna risk väldigt bra bland sina beräkningar och vidtar ofta de åtgärder som krävs för att undvika olyckor. Broddar till skor är helt klart en dylik.

Löpning broddar används såklart av de som excercerar språngmarsch, men passar också bra för de som joggar eller tycker om att ta vägen längre promenader. Det har blivit väldigt uppskattat bland nyblivna föräldrar att kunna röra sej ute med sin nyfödda baby i barnvagnen, dels för tillgängliga frisk luft, dels för att bränna dän överflödiga kilon som kanske kom med graviditeten och dels för att det minsann är enormt nyttigt för barnet att få komma ut lite var dag. Skall man rulla ut med en baby dragkärra samt det finns halkrisk på vägarna så är det totalt färdigt vettigt att få skor med broddar på fötterna.

Har man jycke så har man totalt färdigt oxå anledning att anskaffa isbroddar till skor när vintern anländer. En vovve ska i de allra mesta fall både motion samt uppfriskande promenader var dag, inte bara ställas utanför huset för att snabbt måste utföra sina behov. Hundens trampdynor är trubbiga och klorna stöder också till för att ge dem ett fixerad grepp mot marken. Vi är inte så lyckligt lottade och de mesta skor är ej utrustade med halkskydd, på grund av detta är det smart att inhandla tillägg sko broddar.

Man ska vara ute i god tid när man önskar inhandla på sin dubbar till skor före vintern, de tar snabbt slut! Broddar löpning finns att köpa i sportbutiker alternativt på Clas Ohlson. Nätbutiken www.allt-fraktfritt.com säljer också prisvärda löpning broddar.