Bli av med mossan på ett effektivt sätt med dunk gti

Att behandla gräset och taket mot mossa tar tid och kostar pengar. Men du kan rentav spara på både tid samt slantar om du väljer dunk gti som gör det så väldigt enklare att fördela och som dessutom drar ned på behandlingstiden. Detta är en slags ejektorflaska som är lätt att tillämpa sig av då man vill distribuera järnsulfat över gräsmattan alternativt på taket.

vattenkannspridare

allt-fraktfritt.se finns en god bild som visar en dunk gti, kallas ejektorspridare där.

Dags att vidtaga mossbekämpning på gräsmattan

Det är inte så underligt att det finns de som alls inte tar hand om mossan på gräset. Då man tänker sig att man måste ge sig ut och riva bort mossa och göra en massa annat ansträngande så måhända man helt enkelt låtsas som att det regnar järnsulfat och glömmer det hela till kommande år.

Men med dunk gti så har man en mossa gti (järnsulfat 288 gram, resten vatten upp till 1 liter, man kan blanda själv för småpengar alternativt handla färdigt) som är så otroligt behändig. Man behöver ju endast ansluta slangen till dunken som har ejektorspridare. Vattnet som kommer från slangen blandas med dunkens innehåll på ett väldigt smidigt sätt. Du sprayar på och går ut över gräset för att bli färdig på nolltid!

En ejektorflaska gör att det rentav blir trevligt att bearbeta gräset innan gödsling och odling. Detta kan man därefter repetera till hösten för att hålla mossan i schack. Därjämte så kan man spara en hel del pengar på att undvika dyra produkter som inte alls skänker samma användarvänlighet.

Spara ejektorflaskan och blanda gödning med vatten samt spruta ut lika lätt. Eller andra medel som alg & Mögeltvätt, Fulstopp, Bensaltensid, tvättmedel. Vanligt tvättmedel för kläder, använt till biltvätt gör bilen renare än något bilschampo.

Taket är fullt av mossa, vad kan du göra åt det?

Det är inte enbart gräset som drabbas av mossa. Man kan även behöva en Tak gti, Takrengöring Turbo alternativt Fulstopp Turbo för att fixa med takrengöring. Här får man även god användning av att kunna spraya mer lösning då man använder sig av slangen och dunk gti. Det blir bra mycket säkrare då man kan stå på en placering eller en skylift och spraya upp på taket istället för att klättra upp och ejakulera uppifrån och ned.

Man kan göra mer än motarbeta mossa med en god spridardunk

När man är klar med järnsulfatbehandlingen så kan man använda en ejektorflaska till andra saker. Det går till exempel att ladda med rengöringsmedel (Bensaltensid dödar all påväxt samtidigt, Yes fungerar för endast rengöring, det finns mer) för att feja huset utvändigt eller kanske sköta gångar som har blivit jordiga och leriga. Har man långa staket så är det praktiskt att kunna spraya utan någon större möda.

Man kan likaså ta hand om gödningen som följer mossbekämpningen med det här verktyget. Därför skall man spara ejektordunken år från år. Klicka Här för mera information. Den stora fördelen med dunk gti är att man kommer åt större ytor på så kort tid. Detta har man ju användning av i olika situationer så detta är en produkt som är utmärkt att ha hemma i förrådet.

Om det är så att du ej är säker på ifall du klarar blandningen själv så är det bra att ha en dunk som gör jobbet åt dig. På detta vis så behöver du inte grubbla på ifall du har gjort för mycket eller för lite. Du vet att det blir helt lagom och det är endast att fortsätta med behandlingarna för att få en attraktiv trädgård och ett tak utan mossa.