Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu två nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon ger vispgrädden klargrön kulör samt smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan klassiker samt favoriserade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, mjuk samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop ska vara fin alternativt icke, men det går alldeles utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml samt det är doseringen som gäller för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten flaska räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt gott i yoghurt, hemmagjord isglass alternativt frozen yoghurt. vispgädde essens
Även i lösa smetar kan man hava i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir säkert oxå en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete förtära sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att äta under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets urval finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med kolsyrat mineralvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att blanda smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir extra skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med orange kulör? Vill man ha gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt annat ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.