William Hill, spelsajten som erbjuder dig ett stort spelutbud online

Via William Hill online kan spelare ta del av olika spel som fotboll och hästkapplöpning. De har ett stor spelutbud fylld med olika sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett vadslagningsbolag som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började expandera allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

Klicka Här för William Hill tips.

Efter att William Hills spelbutiker börja expandera och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning via webben, tillsammans med likadan service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flera populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är också exklusiva genom att de erbjuder sina matcher tillsammans med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare även poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras olika tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Kom igång och spela hos William Hill

För att kom igång och spela hos William Hill och ta del av den underhållning som gör den till en av de mest uppskattade spelsajter på nätet, ska man inleda med att registrera sig på deras webbplats. Att göra ett konto är lätt och kan ordnas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbsida.

När registreringen är avklarad och godkänt, kan man som nybliven spelkund utföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man önskar. En insättning är lätt att uträtta och man kan tillämpa sig av bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill ger sina spelare chansen att spela för enbart 10p, vilket motsvarar omkring 1 sek och upp mot högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att bli, resultat, hel samt halvtidsresultat, antal mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Det gäller för de mesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

William Hills bonusar samt erbjudanden

Hos William Hill kan spelare erhålla chansen att vinna rejäla vinster, särskilt med de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland och Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att få de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För alla nya spelare hos William Hill finns en förmån som har ett värde på £20 – £400, vid spel som skicklighetsspel eller i deras bingo samt poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar veta mer om William Hill och deras erbjudanden och bonusar, är det bara att kontakta deras kundtjänst alternativt läsa online på deras webbplats. Man kan kontakta deras kundtjänst genom antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Förutom att erhålla hjälp eller mer information om William Hill, kan man även placera spel alternativt erhålla ytterligare upplysning om de olika spelalternativ samt sporter som erbjuds. Spela hos William Hill och ta del av deras unika erbjudanden samt underhållning.