Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är hemma hela tiden och valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag medans jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan oxå skänka dej sinnesfrid att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när du är upptagen eller borta! Hämtat från: Klicka Här.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan agera gå lite runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten puppy alternativt flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också några utav de sorgliga historier några andra valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten valp till en frisk vuxen, måste du undvika att din valp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Man antagligen ej kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt man försöker lära dej skillnaden emellan en liten valp och en större – men jag tror verkligen att det är viktigt att du har så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage stöder dig att klara detta.

Om du inte är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – litet blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att förtära, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dig, inte nog vila samt sömn, mycket utav kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt eller flåsande när det är varmt – allt raderar välbehövlig energi från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, samt varför det är viktigt att man söker dig den tid du är gärna att satsa, och den behandling och handledning du är gärna att ge din valp varje dag av ditt liv!

Före du tillverkar beslutet att handla alternativt ta hem en!

Så nu att besvara din fråga oerfaren – varför ska man en valphage alternativt dylik fristad för din puppy?

Alldenstund en valphage skänker allt det nödvändig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla valp kan vara säker även utan kontroll.

Fri från skador och olyckor, och vari det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den ej borde vara i, när du ej ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sig – alla skrymslen och vrår du antar att de ej kunde komma in – anta igen – de kan samt ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när du tillverkar dina vanliga sysslor och fortfarande vara i en säker ett klimat.

Du kan krama, kela samt tycka mycket om den, du önskar blott inte chansa att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sej.

Och förresten – valpar vet aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att äta alternativt dricka, och sedan braka en timma alternativt ett par senare.

En puppy kan hänga och vara med dig – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde du behandla det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / kinesa perioder, och efter det att den nått den åldern – ska du fortfarande bearbeta det med stor aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, kolhydrater nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera flera anledningar hurså det är bäst med en ordentlig valphage, bland andra när man önskar att din puppy alltid ska känna sig trygg och när man ska exercera din hundvalp att bli rumsren – men det är att andra kapitel.