Valphage, bur alternativt kartong?

Alla tre kommer att fungera, fast olika bra, samt bliva ej frustrerad på valpen när det innehar läckt kiss på golvet.

Rent känslomässigt känns det fel att placera en eller flertal valpar i en kartong även om den är stor nog till att börja med.

Jag föredrar dock en valphage som det nya hemmet för en liten hundvalp samt även där den första basala träningen skall ske.

Om valphagen efter monteras upp i ett kammare där familjen vistas ofta så behöver nykomlingen ej beröra sig allen och kvarlämnad.

De riktigt stabila samt bäst valphagarna väger över 20 kg men är fortfarandew flyttbara mellan annorlunda kammare o man vill alternera emellan vardagsrummet samt köket.

Men vi får anta eftersom man läser detta att du inte tänkt att inneha den nya valpen direkt på ett kallt badrumsgolv så måste din valphage inneha en bra botten utav plast för ehuru man lägger tidningar
eller kartong i botten så kan det läckage kiss och först och demolera golvet.

Hurså valphage?

En kartong kostar ju nära nog inget jämfört med en valphage.

Den hygieniska biten är självklar här, det går aldrig att hålla ordentligt rent och rent i en kartong samt det ser bäst mycket trevligare ut med en fläckfri samt fräsch valphage jämfört med smutsig låda.

För valpen eller valparnas skull är det ej i synnerhet uppiggande att blott få se bruna väggar som reser sig skyhögt omkring dem. Info fr+ån: Finns här.

Tiken, mamman kan inte anlända till sina babysar när det är dags att mata dem själv.

Att lyfta in medium vovve i en låda går an, men att höja ur den är en helt annan sak.

Efter att ditt eget pysselbehov att vara i närheten av dina nya familjemedlemmar blir ej speciellt lätt när man i princip måste hänga över lådan och lyfta en valp i taget.

De moderna valphagarna med bra kvalite innehar ett rostskydd så det är totalt OK att lyfta ut den i trädgården, för lite friluftsliv.

De har oxå rejäla dörrar som kan lyftas bort, speciellt bäst när valparna blivit större och vill röra sig ledigt men ändå inneha ett ”hem” att ta vägen till när det är dags för rast.

Fast två utav de största fördelarna (efter hygien) kanske man ej tänker på i första taget.

Om din hundvalp eller valparna är i en förvissad valphage så kan man ständigt ha uppsikt över dem än om de är därinnanför en låda.

Man kan se att amning och det sociala fungerar som det ska samt jag lovar att ej bara valpen kommer att känna sej tryggare.

Om det sedan finns barn i huset så känner till man hurdan det kommer att funka.

Opp med den alternativt dem ur lådan, leka en stund mestadels då med en del fler kompisar för de ju så gulliga.

Fixerad frågan är hur mycket valpen gillar leken – och valpens moder?

Med en valphage kan barnen betrakta samt njuta utav valpen, men på en del distans och det är egentligen det bästa för den är ju varken Barbie eller Ken.

Jag letade runt och hittade slutligen vår valphage till vettigt kostnad på www.allt-fraktfritt.com och fast den är rätt så tung uppemot 28 kg så skickas de fraktfritt.