Utdelning var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan sannerligen ren tur medföra ekonomiskt oberoende. Den som lyckas inbringa jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på internet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Var dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar ständigt aktuell tid kvar till kommande dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet medför att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar utdelning hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut under 30 utbetalningar på 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott utgörs av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren personligen väljer. Självklart går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självfallet högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos hemsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är nervös för att undgå någon dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och betrakta dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får alltid ett kvitto med detsamma på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att komma igång att spela hos Eurolotto är tämligen lätt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler och villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare genom e-post kan man uträtta sin allra första insättning.

Eurolotto är en mycket seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande samtliga insättningar och uttag. Den som vill ha full kontroll över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto ges överblick över samtliga sina transaktioner, insättningar samt uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen konversera genom telefon, mejl eller chatt. Att därtill registrera sig för nyhetsbrev är ett förträffligt sätt att hålla sig uppdaterad då Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter och kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett bolag registrerat på Malta. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär självfallet en mycket lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har ca 2000 aktieägare. Klicka Här.

Registrera dig hos Eurolotto du med och få chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.