Tattersall Australien OZ lotteri

Australien har en en förhållandevis liten befolkning på omkring 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, och Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle anföra Super 7 Oz Lotto och att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men av totalt annorlunda skäl.

För de folk som lirar på lotteri alldenstund de vill vinna så mycket pengar som genomförbart, oavsett oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Klicka nu

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ca 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är enormt!

Detta var nämligen för folk som vill vinna en folksamling pengar på lotteri men de skall oxå vara beakta på oddsen samt då antagligen de vill spela ett spel där de är mer sannolikt att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spel för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas av internationella besökare genom OZ lotterie sajten när de väljer måndag samt onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon samt det har en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är oxå 45 gånger mer antagligen att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en just kompromiss.

En ytterliggare postitiv beskaffenhet med Oz Lottery, även om som spel du väljer att spela, är att om man vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara anonym om det är vad du föredrar.

Till skillnad från i USA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få bibehålla sin anonymitet och okränkbarhet.

Oz Lotto är ett utav de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet att få samtliga sju nummer korrekt men oxå med vinster för dem som fick bara ett fåtal utav de sju numren rätt.

Eftersom NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få alla de exakta siffrorna i en sammansättning absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel har uppenbarligen mindre probabilitet än 5/34 till exempel.
Egentligen erbjuder inga lotterier ett lätt fason att plocka segrande sifferkombinationer.

Alla former utav lotterier offererar endast alternativa fasoner för en fragment av befolkningen att få extra inkomst, men däremot blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, finns det också Powerball.

Powerball sägs vara exakt drömmen en speldrömmare drömmer om.

Det har en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 var dragning samt det massiva priset kan även uppgå till $ 53 miljoner euro.

Därför dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy utav alla lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, ska det vinnande kortet ha alla fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har oxå multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en andel av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.