Spela trisslotter och håll drömmarna vid liv

Att skrapa trisslotter är ett rejält nöje för de flesta människor. Det som förenar samtliga som tycker om att skrapa trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än blott drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer gällande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill hastigt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar enbart precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således flera annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella viset genom att promenera till ett spelombud och köpa fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt sätt så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är också en utomordentlig present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det antagligen kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt något man njuter av för sig själv. Flera par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. Speltips skrap: Bara klicka här.

Andra väljer att skrapa trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.