Spela på dramatisk 3wow skraplott på internet

3WoW skraplott spel är en skraplott som ingenting annat, samt är en av de mest populära online på nätet spelen av ett mycket bra skäl – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta gäller svenska spelportaler, på en del utländska kan du ta hem mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den första skraplotten gjordes med assistans av manuella metoder för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.
Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande mängd) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flera annorlunda sätt att ta hem på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder eller ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av online på internet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- alternativt scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera satsa på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla online på internet spelportaler har möjlighet att provspela helt avgiftsfritt. Du behöver inte vara nervös att spela, idag har alla spelbolag jättebra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelportaler och räcker inte det så kan brukar det också finnas en supportfunktion.

Innan du börjar spela på ditt 3Wow spel, läs detta som delvis är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att spela på skraplotten 3 Wow är mycket enkla,
Om du känner dej osäker på hurdan spel funkar så kan du agera ett mängd omgångar helt gratis. Då väljer du först att spela på skoj.
Då kan du skrapa hurdan mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten före du börjar spela med riktiga pengar.
Sedan är det bara att alternera till läget där du spelar för riktiga pengar samt välja hurdan mycket du vill investera med plus- och minus-knapparna.
Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen en ruta i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.
Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du då riktig tur kan du ta hem enormt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i femton års tid.
Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända upp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du vinna. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dej som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med online spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 tusen kronorna varje månad så borde oxå din dag vara räddad.