Snabbkurs med roligt information hur man börjar spela Bingo Del II av IV

Så, då kastar vi oss fort in för att betrakta lite olika varianter av de mest populära bingospelen som man kan hitta online.

Big Bingo Jackpots

En progressiv jackpot med en enorm prissumma, där alla besökare har en möjlighet att vinna denna.
Varje dag blir jackpotten mesta och större tills en euforisk vinnare hävdar avans av jackpotten och en ny jackpot börjar.

75 Cool Jackpots

Var 75 bollars Bingo rum har sin egen progressiva jackpot, som visas under bingobrickans mall vid toppen av Bingo-skärmen.
Man vinner jackpotten om man passar det mönster som visas inom ett okej mängd dragningar.
Du kan se det maximala antalet dragningar till jackpotten under mönstret på kortet. För mer info se:
spela bingo på nätet

90 bollars Jackpots

Varje 90 bolls Bingo kammare har sin egen progressiva jackpot, som visas strax nedanför bingobrickans mall vid krönet av Bingo-skärmen.
Du vinner jackpotten om du fylla i samtliga 3 rader på en utav dina bingobrickor under 40 dragningar alternativt mindre.

Roliga och knäppa bingo rum
Mestadels kan du hitta dessa kammare på annorlunda bingospelsajter på nätet och det kan vara en kul ide att experimentera på dem – samtliga. De innehar var och en sina egna distinkta chattspel samt vänlig bingovärdar.

High Roller
– kanske det mest populära rummet för några höga insatser

Nut House
– Ja, det är oftast absolut som beskrivs – Här kan du börja med riktigt låga insatser

Loony Bin
– Ett bra kammare för dej som önskar mellansatsa

Det är ofta flera många fler varianter av rum, som spelas på annorlunda tider.

Håll reda på klockan
Om du lirar på utländska spelportaler tänk på att de visar speltiderna i lokal tid samt det kan skilja åtskilliga timmar emellan din och den aktuella sajtens tid.
Det är ju tråkigt om man hittar ett favoritrum samt det visar sej att den bingoomgången spelades redan för sex immar sedan.

Ett litet antal flera kammare att ”titta in i ” eller antagligen besöka för att spela en del?
– Fair and Square Bingo
– Free Betydelse – Soap Opera Bingo!!!
– Pyjamas Party Bingo!!
– Free Buy

Men som sagt, det finns hundratals att välja emellan om du börjar att utforska Webben efter fler potential att spela bingo på nätet.

Chattspel
Chattspel är något som är exklusivt för bingo, de organiseras av mycket trevliga och trevliga chatvärdar samt det brukar existera en per chatrum.

Det är roliga spel som rullar på medans man spelar bingo
Bonusar tilldelas de som vinner priser i de annorlunda chattspelen.

De sträcker sig från ganska enkla spel Nabors – vari vinnarnas grannar vinner bonuspoäng bara för att vara till höger alternativt vänster om vinnaren i chattrummet, till ett antalet spel där du får välja ditt turnummer som man antar kommer att heter och uppfyller chattspel kriterierna.

Idag rekommenderar jag dig att vara en del försiktig, varje spelsajt kan få hundratals sådana här småspel och det är lätt hänt att man förirrar sig ner i dem samt glömmer dän att spela bingo.