Sju otroliga historier om Lottovinnare Del III utav III

Vann på lotto dubbelt efter en dröm

Många framgångsrika lotteri deltagare har sagt sitt vinnande kombinationer kom till dem i fantasier, att de vaknade med fem alternativt sex siffror dansande i huvudet, de innehar antecknat de kombinationer de kommit ihåg och efter att vunnit

spela lotto italien

Ibland dröms siffror som betalas ut direkt, och ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter år innan innan de möta korrekt och får jackpotten.

Så var det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter att ha sett “en lotto biljett och en enorm check” i en fantasi två dagar innan dragningen var klar, detta är inte så sällsynt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska fantasier gjorde det möjligt för henne att vinna samma lotteri dubbelt.

Du begriper, Maria allaredan hade köpt en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes syn hade ingjutit henne med ett sådant förtroende att hon gick ut och köpte en övriga biljett med samma siffror.

Idag skulle en del folk mena samt anse att inhandla en avbild av samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med slantar (för om dina nummer förlorar så innehar man lagt ut slantar i onödan, och ehuru man möte den stora jackpotten, behöver man ej nödvändigt få någon mer krita för att vinna två gånger), men inte Maria – samt bäst därjämte, eftersom hon råkade på ett utav de tillfällen när det är flera vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan oxå riktigt plockat samtliga sex nummer för den veckans dragning, så i stället för att dela upp $ 24. 000. 000 jackpot på ett par med 12 miljoner på var vinst med en annan besökare besökare Maria kräva ett par tredjedelar aktie samt ta hem $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han av misstag trodde hans lotto nummer hade kommit opp den veckan han inte spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att skjuta sig själv i huvudet eftersom hans halv-andel utav en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut bums före lottningen han trodde skulle få gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, även om han hade haft en gällande biljett med sina vanliga siffror, skulle O’Brien ej få vunnit.
Siffrorna som kom opp skulle äga gett honom korrekt till en avans på 47 pounds, ej 3200 tusen han trodde att han samt hans partner hade gått miste om.
Och varför?

Eftersom endast fyra av de sex numren matchade utav de dragna.

Spela på OceaniaLotteries från alla länder och tävla om till planetens största storvinster

Tack till: svenska spel lotto onsdag