Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar bara på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper in till sitt spelombud för att spela på en lottorad alternativt ett par, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med reguljär arbetstider hinner precis. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 samt idag är det ihop med Keno det populäraste spelet i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan och idag finns det chans att kombinera sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en möjlighet på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto fungerar som så att man väljer ut sju a emellan 1-35 samt ju fler rätt man har, desto större möjlighet har man på avans. Får man alla ganska vinner man i bestämmelse en rejäl summa samt har man därjämte åtminstone två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer var år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Detta med att spela på lotto eller andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar opp en foto av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende samt som följd får allvarliga sociala och ekonomiska besvär. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare samt många av de där känner att det nästa gång nog är just de som kommer att kamma hem den där stora summan som skall föreslå bot på problemen alternativt betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar emellertid av att hålla sitt spelande i rimliga gränser, de sätter ofta opp en specifik spelsumma att satsa för varje månad samt tittar på sitt spelande mer som ett dramatisk inslag i vardagen än som ett sätt att förvärva pengar. Sedan man började framföra lottoresultat också på onsdagar så finns det numer två spänningstillfällen i veckan – lördagar samt onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Vissa har sitt spelande som en helig ceremoni, medan andra är mer avslappnade och slår vad lite alltemellanåt när lusten faller på alternativt man antagligen upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade starkt kopplat till turtecken, alltså signaler man tycker sig få ”från ovan” på att man är tillägg lyckosam just idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundralapp på marken.

Ett litet antal lirar i ansamling och har spelandet som en sällskaplig evenemang, i vissa fall delar man till och med på spelraderna samt delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst egen affär ohöljd av en mängd rituella koncept, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild skrivdon alternativt använda sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan förstöra denna persons spelupplevelse. Vill Du veta mer Klicka Här

Lotto lördag samt lotto onsdag funkar precis likadant, men med annorlunda dragningstider.