Se om Du vunnit på lotto onsdag på TV 4:as lotto resultat

Från begynnelsen hade man Svenska Spels lottodragningar endast på lördag, men numer är lotto onsdag lika väletablerat i de svenska lottospelarnas hjärtan. Efter jobbet på onsdagen är det vanligt att man piper inom sitt spelombud för att spela på en lottorad alternativt ett par, spelstopp infaller kl. 17.15 så de flesta med ordinarie arbetstider hinner absolut. Resultatet för lotto onsdag presenteras i Tv 4 kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat onsdag och lördag finns HÄR.

Svenska Spel lanserade LOTTO år 1980 och idag är det tillsammans med Keno det populäraste spel i utbudet. Lotto inbringar flera miljarder kronor till staten var år. Lotto har utvecklats en del sedan starten för över 30 år sedan samt idag finns det möjlighet att förena sin Lottorad med en Jokerrad som i sin tur skänker en chans på Drömvinsten. Drömvinsten är en sorts lottojackpot som kan ge flera miljoner i vinstpengar, den största hittills gav en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Nu händer detta väldigt sällan, den som alltid vill spela om riktigt stora jackpottar kan spela hos börsnoterade Oz Lotto i Australien. Via Internet. Jag har precis satsat 4 rader för just idag är det en jackpott på 30 miljoner AU dollar. Ge turens en chans som Gert Gambell skriver på sin sajt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto funkar som så att man väljer ut 7 a mellan 1-35 och ju fler rätt man har, desto större chans har man på vinst. Får man alla rätt så vinner man i regel en rejäl summa samt har man därjämte åtminstone två rätt på Jokern så kammar man hem Drömvinsten. Över hundra personer blir miljonärer varje år på Lotto, men den verkliga vinnaren är givetvis Svenska Spel som drar in enorma summor på alla nitrader.

Det här med att satsa på lotto alternativt andra spel är något som de flesta har en förhållande till och i många fall kan det vara riktigt förrädiskt. Media målar opp en bild av att vinnarna är många, men nämner inte förlorarna. De riktiga förlorarna är de som fastnar i spelberoende och som effekt får allvarliga sociala och ekonomiska besvär. För var vinnare av storvinsterna finns det hundratusentals förlorare och många av de där känner att det efterträdande gång nog är exakt de som kommer att inbringa den där stora summan som skall föreslå bot på problemen alternativt betala den där drömbilen man alltid önskat sig.

Många klarar dock av att hålla sitt spelande inom rimliga gränser, de sätter ofta opp en specifik spelsumma att satsa för var månad samt tittar på sitt spelande mer som ett spännande inslag i vardagen än som ett sätt att tjäna pengar. Sedan man började presentera lottoresultat också på onsdagar så finns det numer ett par spänningstillfällen i veckan – lördagar och onsdagar. Man kan spela lotto framåt i tiden och ha samma rad varje vecka, mycket praktiskt.

Vissa har sitt spelande som en sakral ceremoni, medan andra är mer avslappnade samt slår vad en aning då och då när lusten faller på eller man kanske upplever att man får ett turtecken. Särskilt i somliga länder är lottospelade forte kopplat till turtecken, alltså signaler man anser sig få ”från ovan” på att man är tillägg tursam exakt idag. Det kan handla om att man t ex hittar en hundrakronorssedel på marken.

Några slår vad i ansamling samt har spelandet som en sällskaplig händelse, i vissa fall delar man till samt med på spelraderna och delar eventuella vinstsummor. För andra är lottospelandet en högst personlig affär ohöljd av en antal rituella koncept, som att man måste kryssa i sina nummer med en särskild penna alternativt använda sig av särskilda turnummer. Minsta avvikelse kan förstöra denna persons spelupplevelse. Mer info: På denna sajten

Lotto lördag och lotto onsdag funkar precis likadant, men med annorlunda dragningstider.