Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Idag undrar otaliga om man kan ersätta vanliga cigaretter med e-cigg. Rökning som rökning säger de som tycker att electrocigarette enbart är ett annat val för rökning. Fast realiteten är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

En e-cigg kommer därutöver med flera skilda smaker i så kallade e-liquid, de är ett gott alternativ när du vill sluta röka. Detta kan rentav vara det som åstadkommer att man känner en aning mer inspiration samt anser att det blir lättare att leva ett hälsosamt leverne.

När tvingas man fylla på sin e-cigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Mestadels får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, fast det gäller att pyssla om produkten samt behandla batteriet på korrekt sätt.

Elcigg

Olika e–cigaretter ser olika ut. Det är också utseendet och kvaliteten som avgör priset. Då du ska anskaffa din nästkommande e-cigg är batteriet avgörande, kolla detta noggrant då du handlar dem på internet. Investera på kvalitet, det lönar sig i längden.

Elcigg kan också funka kortare perioder. När du aldrig har prövat en el-cigg förut kan det vara positivt att pröva för att förstå vad det hela handlar om.

Alla kan röka e-cigg

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. En e-cigg har noll nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet inte här. Att feströka blir en totalt ny upplevelse samt alla visar sina goda miner i behåll.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. En e-cigarett kan avsända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en tidsenlig vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. På samma gång är man utan de giftiga ingredienserna.

På nätet kan du köpa både e-juice och e-cigg

Ett hett tips är att handla e-cigg och e-juice i svenska e-shoppar. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan hitta nya smaker. Rökningen har blivit uppdaterad. Ta dej en aning tid till att upptäcka de aromer som existerar och en del olika typer av e-cigg som du lätt kan komma starta med.

Köp din e-cigg, läs sedan noga genom instruktionerna. Då du sköter om e–ciggen på korrekt vis får du också ut mer av e-juicen.