Rätta lottoraden lördag i direktsändning av lotto dragningen

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan spela, näst efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall utfalla i rätt ordning för att ge avans. Man kan förena sin lottorad med att tippa på Jokern och då ha chans att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på åtminstone 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 och har som mest get en enskild spelare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att satsa på lotto är en sakral tradition för vissa samt en sällan förekommande spontan ingivelse för andra oxå finns det de som spelar antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hur ofta man lirar samt vad man har för rutiner runt spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som uppskattar spel spelar allt mer och ofta. Att satsa lotto är hur enkelt som helst, nära nog lika lätt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 tittar man på lördag kl. 19.55 eller på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ungefär 5 minuter samt skulle man missa den går det att finna resultatet på både internet och text-TV.

Spelande på nätet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser emellertid att halva poängen med att spela försvinner när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad också absolut innan slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en bägare kaffe hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag alternativt onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att satsa lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino alternativt slotmaskiner, så är det ett angeläget förslag att från begynnelsen bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande var vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla stånd, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat bort alla sina pengar börjar man låna till moderat och vänster och ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spelet, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det extremt flamma odds för att man ska bli miljonär på lottospel, så det gäller att hålla sitt spelande på en frisk nivå samt med jordnära attityd. Lottospel ska vara ett fröjd, inte ett sätt att blir burgen. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Mer Info HÄR

Lottoraden lördag kan man satsa på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen sker.