Rätta Lotto via TV – här är TV-kanalen

Att rätta lotto är enkelt, särskilt i förhållande till att vinna på lotto. Man kan antingen vänta till lotto dragningarna på onsdag alternativt lördag, alternativt så kollar man sin lottorad snabbt på någon av de sajter som publicerar de rätta lottoraderna på nätet.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

I Sverige har et varit lätt att spela på lotto sedan 1980, då Svenska Spel introducerade Lotto för svenska folket. Lotto blev snabbt poppis hemma i stugorna samt det finns de som inte har förbisett en enda vecka av lottospelande på dessa mer n 30 år. Från begynnelsen har lottodragningarna sänts i TV-rutan varje lördag afton under bästa sändningstid, för att dra så många lirare som möjligt till sig. Det går sällan många lördagar bänkade vid soffan med familjen och uppdukat helgmys före man känner att det vore kul att själv delta i lottomomentet som kvällen alltid erbjuder. Läs mer här

Att satsa på lotto är lika lätt som att rätta lotto, det kräver nära nog inget av spelaren. Om man jämför med betting där folk lirar på vilka lag, hästar eller sportutövare som skall vinna alternativt gå miste särskilda matcher, så är lotto rena barnleken i jämförelse samt lämpar sig för den som diggar en aning spänning i vardagen, utan större deltagande. Vill man hellre känna att man med kunskap samt påläsning kan bättra sina chanser att vinna, så är lotto förmodligen inte rätt spel.

För att spela lotto kan man gå tillväga på ett par annorlunda sätt, antingen använder man sig av den traditionella metoden samt beger sig till sitt lokala spelombud för att fylla i sin lottorad på papperskupong, alternativt så bänkar man sig vid burken och gör allt genom internet. Hur man går tillväga har ingen betydelse för ens vinstchanser, men det har ofta stor betydelse för vilken känsla varje spelare har för spel.

Internet har också möjligheten att spela på börsnoterade Oz Lotto som har betydligt högre vinster – I AU dollar! Vem som helst kan vinna på Lotto och mitt tips är att i varje fall spela dom 2 raderna man får helt Gratis som ny kund på Oz Lotto. Det är skarpa rader med full vinstmöjlighet att bli ekonomiskt oberoende generationer framåt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Att satsa på lotto blir allt mer populärt för var år som går och nu är just Lotto samt andra rena turspel där siffror är inblandade Svenska Spels största vinstindrivare. Den största vinnaren på lotto är exakt Svenska Spel som tjänar miljarder på landets lirare var år.

Dragningarna av veckans lottovinnare och jokervinnare sker två gånger i veckan. Den klassiska dragningen händer på lördagar kl. 19.55 och alla lottorader ska vara inlämnade samma dag senast kl. 17.45 för att beläggning registreras i tid för dragningen. Fler en dragning sänds på onsdagar kl. 18.25 och då ska lottoraden vara inlämnad senast kl. 17.15. Skulle man bomma sändningen så kan man rätta lotto antingen genom text-tv alternativt internet.