På vilket sätt kan man effektivt eliminera dålig lukt från både fötter och skor?

Det är få som inte lider av fotsvett, särskilt under vintertider då det är utmanande att regelbundet vädra fötterna. En del personer lider även av doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

få

Men du behöver inte skämmas för fötter som doftar av svett från fötterna, det är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor kan du prova att använda en spray som är speciellt utformad för detta ändamål. Sprejen kommer att se till att skorna inte längre doftar illa|Genom att använda sprejen kommer skorna att bli doftfri|Sprejen kommer att eliminera den oönskade doften från skorna.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagnings-sprayer, varav en är Luktborttagaren som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt neutraliserar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Det är viktigt att inte skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, eftersom det är en naturlig företeelse. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar svettlukt i 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så utnötta och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon skillnad. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en luktborttagare. Frågan är dock om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att investera i nya par. Allt har en begränsad livslängd, även skor. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns flera olika sprayer som kan användas för att eliminera rökdoft och svettlukt. Dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. Ett enkelt sprut räcker. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna svettlukten.

Det kan finnas ytterligare orsaker till svettlukt som inte kan avlägsnas med en spray. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder. Genom att använda strumpor av 100 % bomull minskar risken för lukt. Mer uncategorized: På den här sajten

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om du har möjlighet, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter korrekt vård. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.