Om man vill få mera inspiration i livet och göra vardag till fest? Testa eterisk Olja

Man blir positiv till mer när det doftar gott. Även om man vill kanske det inte alltid doftar så gott hemmavid.

essential

Man kan givetvis gå runt i hemmet och spraya någon väldoftande parfym men en annan metod är att använda etersika oljor från Crearome och tillverka egna doftljus som får sprida väldoft i alla rum.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Det är helt naturliga dofter och skiljer sig mycket från dem av parfymer.

Trygg och väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

Du kan prova direkt med en bra mandelolja som du blandar i en doft du tycker om. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Som alltid handlar det om att verkligen vara sansad i användandet utav dofterna

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. Parfymer kan ha en mycket intensiv doft och då kan det vara stora fördelar med att använda eteriska oljor istället bara den används på rätt sätt. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

Man bör börja dosera eterisk Olja lite försiktigt när man är ny på att använda det till doftljus. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Det är som vanligt bara en fråga att anpassa sig. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Meningen är ju att man ska må bra av dofterna och inte tycka det är för mycket. Smart är att ha flera oljor hemma för att kunna anpassa dofterna till väder och sitt humör. Läs mer på denna länk. Som exempel är lavendel avstressande och rogivande medan citron och mint verkar uppfriskande.

Du kan hela tiden lära dig mer hur du påverkas mentalt av olika dofter. Och det är ju aldrig fel att experimentera. Med tanke på att detta med doftljus och eteriska oljor i allmänhet är så billigt kan det vara läge att prova lite olika dofter nästa gång du fyller på lagret?