Möglet har ingen chans med Grönfri och Grönfri Proffs!

Mögel är inget kul. Många tycker att Grönfri eller Grönfri Proffs fungerar utmärkt.

tak

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. Med Grönfri kan det inte gå fel.

Det finns fler märken än Grönfri. Konkurrenten Påväxt-Stopp har samma aktiva substans i samma mängd, samma spädning och är lättast att jämföra med. Du måste köpa produkter som Påväxt-Stopp i speciella butiker online. Köp online.

Grönfri fungerar bra både inomhus och utomhus

Rengör både tak och fasad. Hussvampen försvinner direkt.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Gör så här så funkar det

Gå metodiskt till väga i ditt arbete. Du kan använda dig av vanlig Grönfri eller av Grönfri Proffs som är för hantverkare och 3 gånger starkare.

Använd rätt koncentration av Grönfri när du jobbar. En liter Grönfri räcker fem gånger så långt som andra preparat. Grönfri Proffs har andra anvisningar.

Det är Bensaltensid som är det aktiva ämnet. Kolla på förpackningen vilken koncentration som innehållet har. Den kan spädas flera gånger. Betydligt billigare.

På kemikalieinspektionen står mycket bra fakta. Det gör att blandningen blir dryg.

Det skonar miljön på lång sikt.

Du ska städa frekvent

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Möglet har ingen chans.

Det kan vara klokt att behandla mot mossa och annan påväxt i förebyggande syfte. Rengör taket också. ta bort mögel på trä Grön påväxt är ju inte särskilt fint.

Växer det fast så kan det vara svårt att bli av med. Då kan det bli kostsamt.

Klarar du jobbet själv finns det pengar att spara

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Det sparar du ju på. Grönfri gör jobbet enklare.