Med en kaffemaskin för kapslar har du alltid det bästa kaffet på gång!

En kapsel är det enda du behöver! Det finns goda anledningar till att så många väljer kaffemaskin med kapslar för att göra kaffe. Kaffet lyfter till en helt ny nivå.

Du kan ta fram maskinen på helgen. Bjud dina besökare. Brygg din egna latte med hjälp av en kaffemaskin.

Maskinen kan brygga vilket kaffe som helst. Kvaliteten är väsentlig. Dessutom kommer du uppleva en stor glädje i att brygga kaffe som svårt kan jämföras med hur det känns med en vanlig bryggare.

nespresso

Ska du välja en kaffemaskin eller inte?

Har du hittat en kaffemaskin för kapslar som du gillar så är det bara att köra på. Köper du båda slipper du välja.

Om du måste välja så ska du välja kaffemaskinen. Fint blir det. Nespresso eller Caffitaly spelar ingen roll.

Alla gäster kan få olika kaffesorter. Men en vanlig vardagsmorgon då helt vanligt bryggkaffe förväntas av flera personer i hushållet är det inte dumt att ha en trogen bryggare på diskbänken.

Det är bara du som kan veta vad som är rätt för dig. Det är kapslarna som är hemligheten bakom en kaffemaskin.

Ta med den till jobbet

På jobbet kan det ibland behövas lite mer energi och inspiration. Kaffet är många gånger en källa till inspiration.

Doften av kaffe ger lust och smaken är förstås något som vi svenskar älskar. Ett fikarum utan kaffemaskin är inget fikarum. Dolce Gusto är en riktig favorit hos många kaffedrickare.

Automatiska kaffemaskiner är inte automatiskt bättre än andra maskiner. Men när det finns ett intresse för att göra kaffe på riktigt är det inte så dumt att ha en cappuccino maskin som kräver lite mer.

Alla samlas runt kaffemaskinen. Det är bra för hälsan och givetvis också bra för stämningen på jobbet!

En kopp är en kapslar.

Det är ett ekonomiskt val över tid. En del maskiner brygger flera koppar. Val av maskin styr detta.

Då blir kaffet bra. En vanlig kaffemaskin utan kapslar kräver att du vet hur mycket kaffepulver du ska lägga i för den mängd kaffe du gör. Dessutom kommer den vanliga kaffemaskinen inte att jobba med tryck så som kaffekapselmaskinerna gör.

Ett högre tryck ger en bättre smak. Ett mästerverk blir det. Det är inte svårt att lära sig. Föl bara instruktionerna.

Det är inte svårt alls att använda kapslar. Vi tipsar om det här. Det gäller särskilt om du vill göra mer avancerade sorter. När du är klar med kaffet är det också skönt att inte behöva rengöra filter efter varje användning.

Så behandlar du din kaffemaskin rätt

Du kan kasta skräpet i papperskorgen. billiga kaffekapslar Smutsen blir inte så omfattande. Du måste ändå sköta om din kaffemaskin. Du måste rengöra den då och då.

Lämna inga kapslar i maskinen. Gör det varje kväll. Du ska göra rent den varje dag. Prova åtminstone ångfunktionen lite nu och då vid tillfälle.

Ta också reda på hur du ska avkalka din kaffemaskin. Avkalka den inte varje dag, men någon gång i veckan kanske. Intensiv användning betyder oftare avkalkning. Kalk kan förstöra maskinen.

Prova nya kapslar

Kapslar är där för att testas. Prova en ny smak redan idag. Visa kapslar kommer med filter.

De flesta e-butiker har kapslar till försäljning. Många gillar att läsa om vad andra tycker om en vara innan de själva köper den. Ett högt betyg betyder vanligen en hög kvalitet.

Prova något nytt idag. Då kan du få mycket glädje av din kaffemaskin. Bygg ett förråd av nya smaker.