Lotto.se – den mest eftersökta lottodomänen I sverigese – spelsveriges mest eftertraktade domän

Lotto.se är en mycket eftertraktad område i Sverige som för här upptas av Lotto Sport Italia som är Italiens största märke för sportkläder samt sportskor. I Italien betyder Lotto ”mycket” samt har ingen förhållande till den spelform vi älskar så hjärtligt här i nord.

Lotto är alltså i Sverige förknippat med spel samt även om ordet härstammar från italienskan så är det idag väldigt integrerat i det svenska. Redan sedan 1500-talet har man använt termen Lotto i hasardspelsammanhang. Lotto.se är alltså ett domännamn många i spelbranschen skulle vilja lägga vantarna på, men är nämligen upptaget av det italienska klädmärket.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekämt.

Svenska Spels Lotto introducerades på marknaden 1980. Grundkonceptet är att man skall välja ut 7 akt av totalt 35. Lotto resultat presenteras i enlighet med traditionen var lördag, men på senare år drar man Lottovinnare även på onsdagar. Mer Info HÄR

När man slår vad på Lotto så kan man passa på att oxå satsa på Joker. När man slår vad dessa ett par i kombination så har man möjlighet att vinna Drömvinsten som är som en slags Lotto Jackpott, men då måste man ha 7 rätt på sin Lottorad och två på Jokern. Högsta Drömvinsten i Svenska Spels anekdot delades ut i mars 2010 och var på 214,6 miljoner kronor.

Sannolikheten att vinna Drömvinsten på Lotto är väldigt låg, det handlar om att man ska vara en på mer än 6 miljoner. Men skam den som låter låga odds stå i ens väg, för vissa vinner ju minsann! Den Internetvane spelar på Oz Lotto i stället där man inte behöver vinna på en lottorad och en lott samtidigt och där vinsterna är betydligt högre (man vinner i AU dollar, företaget är börsnoterat och helt säkert).

Hävdvunnen Lotto är ett gammalt hasardspel där man köper brickor som i förväg har numrerade rutor. Dessa rutor fyller man sedan i med sina egna siffror samt någon design av slumpmetod används för att avgöra vilket resultat Lotto spelet får. Ofta använde man förr kulor som man märkte med nummer och drog upp ur en påse.

Den som inte spelar kan inte vinna, det är mycket lätt. Men alla som lirar vinner inte, långt ifrån. Spelande ger lite extra spänning i vardagen samt det är många som absolut gillar denna krydda, men för några blir spelandet en belastning. Allt fler fastnar i olyckliga spelberoenden (det är en obotlig sjukdom och skall tas på allvar) med social samt finansiell armod som följd. Så vinn på Lotto, eller inte, men se till att det är själva spänningen som lockar och att du kan låta bli att spela om kassan ekar tom. Ett bra förslag är att bestämma för hurdan mycket pengar man ska lägga på att satsa Lotto var månad och sedan strikt hålla sig till det. Tilläggas bör att Lotto veckolotto är det säkraste att spela med hänsyn till spelmissbruk. Dom farliga spelen sker i realtid, som Bingo (ja, kanske det farligaste) och enarmade banditer, idag kallas dom vanligen slotmaskiner.

Lotto spelas inte bara i Sverige, men termen är förhållandevis svensk. Den förekommer oxå utrikes men på engelska är termen Lottery mer använd.

Man kan rätta lotto raden vid TV4s livesändningar på onsdagar samt lördagar, men också i efterhand på text-tv eller på nätet. På lotto.se kan man i vilket fall som helst inte vare sig satsa alternativt rätta lottoraden, men är man sugen på nya sportskor så har man kommit rätt.