Lotto resultat varje onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 samt onsdag kl. 18.25 och hundratusentals folk sitter beredda med sin kupong i hopp om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Möjligen är det för att lotto är ett väldigt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att bättra hans alternativt hennes odds. Det ska blott enormt mycket tur till för att man skall kamma hem en vinst värd att nämna.

Om man slår vad på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt spela på Jokern samt därmed hava möjlighet att vinna lotto jackpot – eller Drömvinsten, som den heta. Drömvinsten ger alltid en enskild spelare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Först samt framförallt finns det egentligen en djup begär i de flesta av oss att abrupt få en stor antal pengar, utan större prestation eller möda. Somliga är mer optimistiska än andra samt många antar att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar oxå många spelares rutin för de där själva samt för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är knapp chans att faktiskt vinna något av nog värde bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som slår vad på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Vill Du veta mer Klicka Här

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att satsa å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en fika och en kaka och sätter sig på en stol för att i lugn samt ro och med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig framför datorn för att fylla i sin lottokupong samt med bara några klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket matchar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest populär, men många lirar också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.