Lotto resultat varje onsdag och lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 och onsdag kl. 18.25 och hundratusentals folk sitter redo med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, realiteten är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Eventuellt är det för att lotto är ett enormt kravlöst spel som inte kräver ett litet antal kunskaper hos spelaren för att förbättra hans alternativt hennes odds. Det skall blott enormt mycket tur till för att man ska kamma hem en jackpott värd att nämna.

Om man spelar på lotto så kan man ibland samtidigt spela på Jokern samt därmed hava möjlighet att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten ger alltid en individuell lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Främst samt framförallt finns det egentligen en djup önskan i de flesta av oss att plötsligt få en stor antal pengar, utan större insats eller möda. Vissa är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en vacker dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares vanor för de där själva samt för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är minimal möjlighet att minsann vinna något av nog nytta bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som spelar på lotto sedan många år tillbaka har antagligen strikta procedurer kring sitt spelande. Antagligen avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år.

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en kaffe samt en kaka samt sätter sig på en stol för att i lugn samt lugn samt med eftertanke fylla i sin lottorad. Sedan betalar man och går hem och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, avhängig på vilken veckodag man är på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt en aning äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka. Vill Du veta mer Klicka Här

Den yngre lottospelaren bänkar sig före datorn för att fylla i sin lottokupong samt med bara några klick är raden inskickad. Charmen i att satsa lotto är utbytt mot effektivitet kring spelandet, vilket passar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid var veckan, kl. 17.15 på onsdagar och 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest aktuell, men många spelar också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.