Lotto resultat lördag – en del av lördagsmyset!

Lotto Resultat Lördag

Lotto resultat lördag presenteras i TV4s direktsända dragning klockan 19.55, så har det varit ända sedan lotto presenterades av Svenska Spel år 1980. Spelet lotto vann snabbt sin trogna flock anhängare samt det finns deltagare som sedan starten har spelat lotto ända sedan starten för över 30 år sedan.

Lotto är ett 100%-igt turspel, det finns inga som helst möjligheter att förutse dragningen av de 7 siffror som utgör veckans lottorad. Siffrorna väljer man ut emellan 1-35 och vill man så kan man alltemellanåt addera en joker på det, för möjlighet att vinna lotto jackpot. Lottojackpotten heter Drömvinsten och har hängt med sedan år 2005. De som viner drömvinsten får en belopp på minimum 75 miljoner kronor, vilket är svindlande mycket pengar.

Via Internet kan man spela på börsnoterade Oz Lotto och vinna jättevinster i AU-dollar. Där räcker det att lottoraden är rätt och förhoppningsvis får detta Svenska Spel att börja med bättre vinster. Det är bara ibland jackpottarna är värda namnet – på Oz Lotto är dom alltid jättelika.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Det är emellertid relativt få som någonsin får ta del av några större summor pengar tack vare lotto. Den största vinnaren i detta koncept är totalt färdigt den svenska staten som drar in miljarder kronor varje år. Lotto är en enorm del i detta då lotto och andra sifferspel är Svenska Spels största kassakor. Det finns många som idag ställer sig frågande till den moraliska aspekten i att staten har monopol på spelande, i isynnerhet när spelmissbruk har blivit ett hyfsat utbrett problem.

Det är när annonser dag efter dag visar lyckliga storvinnare i media, men nära nog aldrig lyfter fram de blot för speldjävulen som blir allt fler i vårt samhälle, som man kan be om något sig vilket som är viktigast för staten – den stora inkomstkällan, eller människors hälsa? Det börjar äntligen dyka opp terapigrupper för spelberoende, men i jämförelse med andra typer av beroenden som alkoholister eller narkomaner så får de som hamnar i spelmissbruk enormt en aning assistans – speciellt från staten. Dock sällan från lotto, sjukdomen orsakas oftas av spel i realtid som spelautomater eller Bingo. En stående kupong på lotto varje vecka är att betrakta som ofarlig om insatsen är rimlig och inte allt man har.

Det är pga allt detta som det är oerhört viktigt för var samt en att själv ta ansvar för sitt spelande. Berätta sig själv om statistik och följa de tips som ges av andra lirare. Avsätt en försumbar summa för spel var månad samt kom på sätt för att minimera risken att du överstiger denna belopp. För varje drömvinst som delas ut har massor av spelare gått med större och mindre förluster. Mer info: På denna sajten

Skulle man ha spelat på veckans lördagslotto men möta bomma dragningen av lotto resultat lördag, så finns det chans att kolla sin rad på nätet alternativt via Text-Tv, så det finns ingen motiv att oroa sig om man har annat för sig strax före kl. 20 på lördagen. Spelstopp för lotto lördag resultat infaller kl. 17.45 samma dag. Är man mer sugen på att spela inför onsdagens lotto dragning så infaller spelstopp kl. 17.15 samt livedragningen sker kl. 18.25.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Dragningen av lotto resultat lördag sänds alltemellanåt i TV4 och alltemellanåt i TV7, beroende på hur TV-tablån ser ut i övrigt.