Kolla lottoraden lördag i direktsänd dragning

Lottoraden lördag har presenterats i TV4 ända sedan Lottos avstamp 1980. Denna omåttligt populära spelform är den största inkomstkällan för Svenska Spel med miljarder kronor i omsättning varje år. Andra enkla nummerspel som Keno räknas förstås in i den slutsatsen.

Lotto är ett av de enklaste spelen man kan satsa, därpå efter skraplotter. Man fyller i en kupong med sju siffror som skall utfalla i rätt ordning för att ge vinst. Man kan kombinera sin lottorad med att tippa på Jokern samt då hava möjlighet att vinna Drömvinsten som är en sorts lotto jackpot och alltid är på minst 75 miljoner kronor. Drömvinsten är ett koncept från Svenska Spel om har existerat sedan 2005 samt har som mest get en individuell lirare 214 miljoner kronor.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Att spela på lotto är en sakral tradition för somliga samt en sällan förekommande impulsiv impuls för andra också finns det de som spelar antagligen varannan vecka, alternativt en kupong per månad. Hurdan ofta man spelar samt vad man har för rutiner kring spelandet varierar gaska kraftigt, men allt fler som gillar spel spelar allt mer och ofta. Att spela lotto är hurdan lätt som helst, nära nog lika enkelt som att raspa en skraplott.

Lottoraden i TV-4 kollar man på lördag kl. 19.55 alternativt på onsdag kl. 18.25. Dragningen av lotto resultat tar ca 5 minuter och skulle man missa den går det att hitta resultatet på både nätet och text-TV.

Spelande på internet växer samt allt fler går över till att fylla i sin lottorad online. Hängivna lottospelare anser emellertid att halva poängen med att spela går bort när man gör det virtuellt. Att gå till sitt spelombud och fylla i sina valda siffror på en papperslapp betyder något för riten. Många slår vad oxå absolut innan slussarna stängs för inlämning och stannar kvar och dricker en bägare fika hos spelombudet tills det är dags för dragningen av lottoraden lördag eller onsdag. Särskilt bland äldre personer som lever ensamma är denna metod vanlig.

Om man i allmänhet är glad för att satsa lotto, alternativt vilken annan spelform som helst som hästar, sport, skraplotter, casino eller slotmaskiner, så är det ett viktigt tips att från begynnelsen bestämma hur mycket pengar som får spenderas på spelande varje vecka alternativt månad. Spelmissbruk är ett samhällsproblem som exploderat i takt med att spelen blivit mer lättillgängliga. Spelberoende blir man inte över en natt utan ett bekymmer som smyger sig på en. Det drabbar folk i alla samhällsskikt, allt från de rikaste rika till de mest fattiga. När man spelat dän alla sina pengar börjar man låna till höger samt vänster samt ständigt berättigar man sitt lånande med att det är sista spel, nu kommer den stora vinsten!


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Sett till statistiken är det oerhört flamma odds för att man ska bliva miljonär på lottospel, så det innefattar att hålla sitt spelande på en sund grad samt med realistisk attityd. Lottospel ska vara ett fröjd, inte ett sätt att blir rik. Svenska Spel skall man hoppa över för ibland är det bara struntvinster. Bättre då att spela på börsnoterade Oz Lotto i AU via nätet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt. Läs mer här

Lottoraden lördag kan man spela på fram till kl. 17.45 samma dag som dragningen händer.