Kl 18:25 presenteras Lotto Onsdag Resultat I TV 4

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens ljus år 1980 samt då var det dragning endast på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med några andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig vinst varje år. Lotto är enkelt och lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir en aning av ett event att var vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten. Mer Info HÄR

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan fluktuera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt lätt att bilda sig samt kanske är det på grund av detta som spelet lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer mellan 1-35 samt har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 samt tar ungefär 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medan andra blott kryssar i någon rad då och då, för att andan abrupt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur just nu. Särskilt utrikes fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundring på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto och vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett beroende som långsam men absolut tar opp mer samt mer av ens tid, ekonomi samt oro. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige och mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till och med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen och kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nästan hur lite alternativt mycket pengar man vill och det är ett hett förslag att hålla spelkostnaderna betryckt. Många folk behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, köpa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många tycker att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man spänt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.