Internets främsta spelbolag heter Paf

Sedan 1999 har spelbolaget Paf existerat på webben och erbjudit spelare att satsa online. Bortsett från att erbjuda sina spelare en lång rad av flera roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Av de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en rejäl andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Välja spelbolag tips: Här.

Paf

PAF startades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort utbud av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf måste man först göra en insättning och detta är enkelt och kan genomföras genom diverse metoder. Bland annat kan man tillämpa sig utav olika betalningsmetoder genom webben såsom Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att tillämpa sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, olika sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella samt hobbyspelare, som får chans att ta del utav deras bettingsalternativ.