I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens belysning år 1980 och då var det dragning endast på lördagar, en tradition som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är ihop med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels Inkomstkälla money maker med miljarder kronor i statlig vinst vart år. Spelet är lätt samt lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir lite av ett event att var vecka få bänka sig vid Tv:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 och har som mest gett en enskild vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera rejält, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt enkelt att lära sig samt antagligen är det därför som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju siffror mellan 1-35 samt har större chans att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen visas på onsdagar i direktsänd Tv kl. 18.25 och tar ungefär 5 minuter. Satsar man ett litet antal slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man dessutom chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra blott kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man antagligen har särskild tur just nu. Särskilt utrikes funkar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto samt vinna ett litet antal småsummor alltemellanåt är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett beroende som långsam men säkert tar opp mer och mer av ens tid, ekonomi samt bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika tillgänglig assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det också hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nästan hur liten mängd eller mycket pengar man vill samt det är ett bra tips att hålla spelkostnaderna betryckt. Många folk behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för max 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, anskaffa en kupong samt fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många tycker att proceduren är en del av nöjet. Spelandet på internet har emellertid exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online. Mer Info HÄR

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.