I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel tittade dagens ljus år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels kassako money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är enkelt och lockar därmed många att spela, samtidigt som det blir lite av ett event att varje vecka få bänka sig vid TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad möjligen ger en den där drömvinsten.

Drömvinsten introducerades som en uppgradering av Lotto år 2005 och har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i kombination med rätt på Jokern som man har möjlighet att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån var vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är enormt enkelt att lära sig samt antagligen är det därför som spelet lockar så många lirare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 och har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man ett litet antal slantar på Jokern i samband med sin lottorad så har man dessutom möjlighet att vinna Drömvinsten.

Många människor gör veckans lottorad till ett event, medan andra bara kryssar i någon rad alltemellanåt, för att andan abrupt faller på, eller för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utrikes fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon hitta en fyrklöver i gräset eller en hundring på marken så springer de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att spela på lotto samt vinna några småsummor alltemellanåt är ett festligt inslag i vardagen för många folk, men det kan oxå förvandlas till ett beroende som sakta men säkert tar opp mer samt mer av ens tid, hushållning och bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man antar i dagens Sverige samt mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner eller till samt med sexmissbrukare. Allmän dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står allen samt kvarlämnad när det har vandrat för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan satsa för nära nog hur liten mängd eller mycket pengar man vill samt det är ett hett förslag att hålla spelkostnaderna betryckt. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka. Vill Du veta mer Klicka Här

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används fortfarande, många anser att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren och merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.