I TV på lördagar kan man se lotto lördag resultat

Lotto lördag lottorad presenteras i kanal fyra mellan kl 19.55-20.00. Lördag har varit lottos dragningsdag ända sedan starten 1980 så det är en väl inpräntad tradition bland lottospelare. Numera dras veckans lottovinnare även på onsdagar och i samband med lottodragningen utser man också veckans Jokervinnare.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lördag är mångas favoritveckodag samt det finns ett flertal anledningar till detta. Oftast är man ledig på lördagen samt söndagen vilket innebära att lördagen är den endaste dagen i veckan som man både kan vakna med sinnesro samt lägga sig på kvällen utan jobbångest före morgondagen. De flesta familjer festar till det med god mat samt lördagsgodis samt hittar inte sällan på extra skojig saker att göra samt för en fullkomlig del ingår där lotto lördag resultat. Innan man slår på kvällens filmrulle, alternativt gör sig redo för fest så tittar man under fem rappa samt dramatisk minuter på veckans lottoresultat. Antagligen får man en extra motiv att fira?

Lottoresultaten för veckan presenteras som sagt även på onsdagar nu för tiden, antagligen är det också på grund av detta man ofta kallar onsdagen för ”lillördag”. Onsdag ligger mitt i arbetsveckan och brukar kunna kännas långdragna och tunga. Det är på grund av detta bra att ha ett islag som piggar upp, något man kan se fram emot under dagen. Lotto onsdag är en briljant idé!

Lotto lördag lotto resultat är numer en vana med djupa rötter i det svenska folkhemmet. Ofta slår vad man tillsammans med någon i familjen alternativt med vänner, att dela spelglädjen skänker så mycket mer än om man blott slår vad för sig själv.

Lotto är en av många produkter hos det statligt ägda spelbolaget Svenska Spel. I Sverige har staten monopol på allt spelande så vilket gör att Svenska Spel har väldigt enorm omsättning. Man kan självklart också satsa på utländska sajter, men vill man satsa lotto och få deltaga på spänningen när lotto lördag resultat presenteras så är det Svenska Spels Lotto man får hålla sig till. Spelar man på Oz Lotto (med dess större vinster) får man vänta på epost med sitt resultat eller titta på deras sajt i Australien.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis – blir det vinst så blir Du ekonomiskt oberoende.

Vad är då lotto? Vad går det ut på? Jo, när man slår vad på lotto så väljer man ut sju av 35 siffror i en rad. Varje siffra presenteras enskilt så om man ska vinna måste alla siffrorna både stämma samt komma i rätt följd. Det bästa resultatet får man givetvis med sju rätt, men ofta blir det vinst oxå vid sex och fem rätt. Samtidigt som man slår vad på Lotto kan man oxå satsa på Joker, som är ett tilläggsspel. Jokern presenteras samtidigt som lotto på lördagar och onsdagar och spelar man Joker samt Lotto samtidigt har man möjlighet att svischa Sveriges största avans – Drömvinsten. Vill Du veta mer Klicka Här

När lottoresultaten presenteras på lördagen så går det ganska fort, hela programmet med dragningen är över på fem minuter, men likväl är dessa fem minuter för många en viktig del av lördagen och en tag laddad med spänning samt förväntning.