Hur man blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en sådan simpel parti.
Alla vet de basal premisserna:
En person, beväpnad med en uppsättning bollar eller siffror, ropar ut slumpvis utvalda nummer tills en lirare ropar ut att de innehar fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de ser samt vet.

Dock, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta inlägg önskar att införa dej till vad som krävs, men oxå att assistera de mer erfarna att förfina sina stilar och samma tid belysa några utav de mindre logiska smeknamnen till spelarna. För mer info se:
spela bingo online

Förbereda scenen

Innan du kan starta studera om försäljning utav biljetter samt kalla siffror, är det värt med en kort introduktion.

Du behöver fastställa hurdan flera spel man kommer att spela, om man kommer att avyttra biljetter före varje spel alternativt i ett broschyr för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, alternativt blott för “huset”.

I den mer formella inställningen av ett professionellt spel, kommer dessa saker antagligen allaredan vara fastställda och du kommer förmodligen att få skolning på olika sätt att göra don.

Men om man ej innehar dessa don klara för dej kommer förvisso, din allmän att diktera (högljutt) hur man ska administrera det.

Om man exempelvis skulle ta vägen runt samt sälja biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet snabbare och enklare, men i en ungdomsklubb vill du absolut att de ska vänta lugnt samt stilla och ta det lugnt.

Tips för att ropa
Jäkta ej.
Om man inte är van att vara alternativt tala före en grupp folk, är tendensen enkelt att man talar för fort, stammar förvrängda siffror samt fort utvecklar en torr mun.

Tala så explicit som man kan och prova vara en del melodisk i tonen.
Med någonting att inmundiga till hands stöder oxå.

Se till att man skänker bollarna en riktigt bra omskakning alltemellanåt, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Utav någon motiv kommer samtliga minsann att ana att du är en mycket just och pålitlig utropare.

När man ropar löpande numrering, skaka en del på huvudet samt “tuta” nästan ohörbart.

De mesta spelare kommer att tro att om man ropar löpande numrering, så är det ditt fel för att man ej “blandat opp dem” nog samt kommer alltemellanåt att skrika något om detta till dej.

Taktiken med att vara lite förundrad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället gnälla på otur eller dålig utrustning.

Du kan undvika de större bekymmer genom att vara tydlig i begynnelsen.
Exempelvis är det en allmänt accepterad bestämmelse att om någon ej ropar “Bingo” på det nummer som kompletterar en bana, så förlorar de sitt pris.

I en mer vardaglig miljö, är det angeläget att klargöra detta alldenstund somliga deltagare antagligen inte innehar spelat förut.

Människor kan bliva rätt så otäcka samt klandra dig för “inte ha förklara den biten innan “.

Alltemellanåt kan människor få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton eller att de är tryckta två gånger.

Hur du hanterar detta är upp till dig, men återigen om du förklarar detta i början att det är upp till spelaren att befästa att deras kort innefattar och ser riktiga ut, så kan man avstyra problemet totalt.

Börja med att be dem kontrollera att varje kort har femton annorlunda nummer anordnade efter att det system som gäller hos dig för detta spel, samt om någon ej är korrekt att de förändrar dem före spelet börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips och du kommer att bliva en bäst samt kärkommen bingoutropare.

Just nu är det en stor Bingo Bonuspå detta rekomenderade svenska spelförtag.