Hur du kan accelerera dina chanser att vinna OZ Lotto

För de mesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto bara en fantasi.

Men i enlighet med somliga spelande kunder är det sätt att accelerera sina chanser att vinna Lotto och med flertal små vinster kan det ge oss mer pengar att köpa flera spel och förhoppningsvis placera pilen i mitten samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ned till diskussioner om nummer, slumpen och matte.

När Lotto är ett spel som inte har någon faktisk statistik så menar ännu flera lirare att det spelar en angelägen betydelse i detta spel.

Det finns så flera olika metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat några.

Prova att plocka ett par låga nummer 1-15, 2 medelstora nummer 16-30 samt två höga nummer 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan variera för annorlunda övriga länder, men i bas samt botten ska man dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om man surfar en del samt tar en titt på förut konklusion kommer man att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga nummer som kommer att visas samt mycket sällan är de samtliga samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om du skulle välja siffror 1, 5 i en ansamling samt en ansamling med 19, 26, och sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle man har en bättre möjlighet att vinna eftersom siffrorna är jämnt utspridda på samma fason som de flesta resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man spelar exempelvis Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebära att man skall välja dina sex siffror baserat runt detta så att man återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 som ligger väl inom ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, bör man oxå se till att gardera med ett litet antal extranummer, fast det är en fråga om hurdan mycket pengar man kan och önskar satsa.

Antagligen man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att ta vägen med i alternativt starta ett syndikat?

Du kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag och onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto åter i Australien.

Jag innehar själv inte inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt innehar en tjänst du kan begagna där systemet slumpmässigt väljer de siffror man ska satsa på) lottotalong i år samt sedan jag började följa dessa enkla bestämmelse har jag har vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick. Bra sajt

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren ofta kom tre i ansamling som till exempel 19, 20, 21 som är mycket ovanligt i Lotto.