Gör Din egen Slush I hemmet

Vad är slush?

Slush är en frostig dryck, som minsann består av just krossad is, men i issörja form. Denna ismassa har gräll färg samt intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna påstå att slush är ett mellanting mellan läsk samt glass.

Slush säljs i regel i bägare ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, alternativt kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det totalt klart bud på att börja göra egen slush hemma.

På våren och sommaren när det börjar bliva varmt är slush särskilt inne eftersom få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med lite annorlunda namn, ofta är Ice eller Puppie ord som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush alternativt Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du överraska barnen med något nytt samt oväntat – anordna slush hemma! Det är inte lätt idag att komma på nya spännande saker att dona med och bjuda på – det mesta är gjort, men exakt slush är en storfavorit bland barn och något de inte ser särskilt ofta. En slush är dyr att anskaffa ute, ofta går ett endaste glas på 40-50 kronor och detta bara för att verksamheterna som säljer dem känner till hurdan mycket barn älskar slushens starka färger, söta smaker samt isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar blott en bråkdel av de pengar man får ge för klara muggar med slush i affärer, varuhus och lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta hyfsat moderna glassmaskiner kan göra mer än blott glass, de kan i regel oxå alstra sorbet, frozen yoghurt och – slush! Få känner till detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det bara att ta fram den samt testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Just Cola brukar vara en gunstling både när det innefattar lemonad som glass och slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så ska du inte förtvivla, det går att göra god slush även utan, men man behöver access till en riktigt frostig frys. Genom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola enligt anvisningarna och sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Alltemellanåt är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är allaredan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte inom kort med aromer för såväl kaffe som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en endaste kalori samt de fyllde snabbt ett gapande gap i marknaden.

Idag finns det också läskkoncentrat i Aromhusets urval – därtill nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas dyka opp under Aromhuset inom snar futurum, men just Cola är allaredan slushfantasternas självfallet mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt, precis normal smaker ur Aromhusets urval.