En lista över Dom Bästa Lotto Spelen

Om du tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på några utav de nationella lottodragningarna men fort insett att man måste ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela samt investera på ett litet antal utav dessa lottodragningarna?

För är man en klok man alternativt kvinna så slösar man ej dina surt förvärvade slantar på att spela på Svenska Spels Lotto som innehar något utav de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Idag är det så antagligen ordnat tack vare Internet att du behöver inte längre vara bosatt i landet du spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en lista över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spel erbjuds i hela Kanada och innehar jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ungefär 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de större övriga delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebära att man håller allt som man vinner (Du antagligen behöver betala skatt i ditt hemland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 utav en kvinna i Spanien, vilket gör det till det största schablonmässiga lotterivinsten genom tiderna
(Det fanns mesta Powerball vinnare, men de får livränta-betalningar samt inte ett engångsbelopp).
Detta är ett bra spel att spela för stora slantar.
Oddsen för att möta jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i sorterade amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds av flertal spelföretag bland annat utav OZ lottery samt i sorterade amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Max:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som oxå erbjuder ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Många varianter utav spelet i somliga amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds utav många amerikanska delstater samt kanadensiska provinser.
Allmänt erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med förhållandevis goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Erbjuder stora jackpots, vanligen i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nära nog var världsomspännande lotteri erbjuder omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det finns många typer av spelet med olika priser samt annorlunda odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter utav spel är att man inte ska vänta på siffrorna som skall dras för att se om man är en vinnare – du vet bums.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien oxå detta genom Oz lotterie.com

Rätt så anständiga odds, med ca 1-i-8-miljoner, med rätt så anständiga priser, även om vinsterna inte är så stora. kanontips

En sista kommentar till listan.

Flera av spelföretagen erbjuder att man kan provspela helt gratis, jag registrerade mig på OZ lottery och fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?