eMagento internetshop är en web-shop utöver det vanliga

eMagento, i vanligt tal Magento, är antagligen skandinaviens bäst fungerande web-shop. Shoppen finns i gratisvariant samt saluförs – oftast dyrt – av ett avsevärt antal företag.

Magento är en open source-baserad plattform för e-handel som lanserades 31 mars 2008. Den utvecklades av Varien (nu Magento Corporation) med bistånd av programmerare från open source-communityt, men är helt ägd av Magento Inc. Magento är baserad på Zend Framework det använder Entity-attribute-value (EAV) databasmodel för att lagra information. Länk till mer info följer: Klicka Här

oz lotteries

Magento Community Edition är den enda gratisversionen det finns av Magento. Men det finns åtskilliga firmor i Norden som sysslar med detta.

Magento tar lång tid att lära sig men är väl värd nedlagd tid. Det allra bästa med Magento är att man inuti en enda installation kan ha obegränsat antal Magentobutiker på egna internetdomäner.

Magento går även att ansluta till olika faktureringsprogram så att fakturorna matas in automatiskt. Dessutom finns plug in som lägger all information i TA-system – Trafik Administrerings system. Så att fraktpapper och fraktbokning sker automatiskt och tiden går ner från timmar till 5-10 minuter.