Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Takrengöring har aldrig varit enklare. Alla kanske inte känner till Jape men de har utvecklat medel som Grönfri och Prickfri.

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Du kan använda medlet på mikroorganismer. Produkten löses enkelt i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Blandningen säljas i flytande form. Den måste dock spädas ut först.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

ta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Det är samma medel men till en billigare peng. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Procentsatsen avgör, inte märket.

Bättre kan det inte bli

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Resultatet kan ända skilja sig lite. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Viktigt med regelbunden rengöring för goda resultat

När du ser på Grön fri pris kan du inte bara tänka på hur mycket det kommer att kosta att köpa flaskan. tak gti Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Planera din vardag på ett bra sätt. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Använd gärna munskydd. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Skorna är också viktiga. Detta oavsett vilken årstid det är och när du väljer att ge dig ut för att få bort påväxt som inte ser bra ut på ditt hus.