Du hittar

Man kan läsa marknadens bästa bok om ID-kapning gratis

Nu finns det ingenting i sverige som är gratis – biblioteket betalar. Alla kan låna eBoken:

Hur man skyddar sig mot ID-kapning
av
Gert Strand

Absolut kostnadsfritt som ebok på tex. detta biblioteket:
https://www.elib.se/library/ebook_detail.asp?id_type=ISBN&id=918967409X&lib=64
eller börja att kolla här:
https://www.elib.se/ eller på denna sida: https://www.elib.se/ebook_detail.asp?id_type=ISBN&id=918967409X och klicka på: anslutna bibliotek.

Sedan läser man “Hur man skyddar sig mot ID-kapning” på PC:n i gratisprogrammet

Adobe Digital Editions: https://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html

Men ännu bättre är att läsa “Hur man skyddar sig mot ID-kapning” på en läsplatta. En läsplatta för böcker – det är som att läsa en bok.

Genom att låna böcker på biblioteket – alla dom senaste och ledande böckerna finns på 10 I topp – kan alla läsa böcker som annars kostat 200 kr helt gratis. Aldrig mer reta upp sig på ett dåligt köp av en kass bok!

Här listas alla bibliotek: https://elib.se/bibliotek/

Av egen god erfarenhet rekommenderas läsplattan https://allt-fraktfritt.se/lasplattor-litteratur/iriver-story-hd-wifi-bibliotek.html. Läsplattan är intjänad bara på att läsa ID-kapningsboken, informationen i “Hur man skyddar sig mot ID-kapning” är kanske ovärderlig. För att inte tala om att man aldrig någonsin behöver köpa en bok igen. Man kan låna en bra bok dygnet runt, alla dagar.

Det utmärkande med iRiver Story är att bildskärmen är passiv. Den lyser inte, man blir inte trött i ögonen. Bildskärmen är vit/grå, färg som papperet i en pocketbok. Texten är svart – det är som att läsa en bok.

Som en bonus kan man låna talböcker på biblioteket och lyssna på från läsplattan.

Mer info om ID-kapning:

Enastående informationssajt om ID-kapning: idpansar.se

Abonnera på ett riktigt billigt och bra (troligen bäst) Kapningsskydd: https://idpansar.se/abonnera-pa-dog-securitys-kapningsskydd/