Chans på 1 miljard svenska kronor hos EUsuperlotto.com

Är du sugen på att vinna stort pengar och på samma gång letar efter underhållning? Då bör du definitivt testa Miljardlotto som är ett europa lotteri som tillhandahålls av EUsuperlotto.com som är ett multilotto som är etablerat på Malta.

Vad är det som är så särskilt med det miljonlotteriet då? Det absolut främsta skälet till att spela genom EUsuperlotto.com är att jackpotten är på 1 miljard svenska kronor. Läs gärna igen, 1 miljard svenska kronor. Det är pengar som kan sätta guldkant på de mest gråaste dagarna. Därutöver utlovar miljonlotteriet vinst var tionde lott. miljonlotteriet håller även ett högt tempo och har livedragningar varje dag.

En lott kostar 2 euro och inför varje dragning får man införskaffa hur många lotter man önskar. Men för att deltaga i den senaste dragningen måste man köpa sina lotter innan kl. 18:00 CET. Den dagliga dragningen hålls därefter kl. 20:00¨CET. Varje lottrad innehåller 5 siffror samt 2 bokstäver i skilda kombinationer. Det är en kombination som lotterispelaren själv väljer. Så det är bara att använda sina lyckonummer och favoritbokstäver för fullt.

Den teknik som användarplattformen är uppbyggd av är av högsta säkerhet. Insättningar och uttag är 100 % säkert hos EUsuperlotto.com. Därutöver kan spelare ha full kontroll över sin egen budget genom att justera hur hög den ska vara. Spelaren ges en översikt över samtliga sina transaktioner, insättningar och uttag hos EUsuperlotto.com.

Den minsta summa pengar man kan vinna stort är densamma som vad en lott kostar, d.v.s. 2 euro. Och för att vinna stort pengarna tillbaka för lotten krävs att man prickar rätt enbart en siffra. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro. På EUsuperlotto.coms webbsida finns en specificerad spel online som visar vilka kombinationer av rätt matchade siffror och bokstäver som genererar vinst och hur mycket det genererar.

Att komma igång att spela på EUsuperlotto.com och medverka i Miljardlotto är enkelt så till vida att man är över 18 år och har läst och accepterat de villkor och avtal som gäller. Fyll sedan i alla de nödvändiga uppgifterna och inom kort kan man vara igång. En bekräftelse skickas till den angivna e-postadressen när registreringen är godkänd och genomförd. Omedelbart därpå är det möjligt att göra sin första insättning. Första gången man gör en insättning får man även en välkomstbonus, vilket innebär ännu mer medel att spela för.

Den som vinner jackpotten då? Hur betalas den ut? Jackpotten är en så kallad livräntevinst som garanteras av en av Maltas högsta banker. Den första utbetalningen till den lycklige vinna stortren sker inom 30 dagar efter dragningen. Därefter betalas resten av vinsten ut på 30 utbetalningar under 29 år.

Man behöver knappast oroa sig för att undgå en dragning. På EUsuperlotto.coms webbsida finns det en kalender med alla dragningar. hur kan man spela lotto Dessutom får man en bekräftelse på att man är med i nästa dragning varje gång man köper en lott. Bekräftelsen kommer dels med detsamma på skärmen men också i ett e-postmeddelande.

Alla frågor kring själva miljonlotteriet, utbetalningar samt registrering m.m. kan besvaras av en kundtjänst som håller öppet dygnet runt. Kundtjänsten är väldigt anpasslig och svarar på frågor om miljonlotteriet, lottoraden, rätta lotten, lottodragning via telefon, live-chatt och mejl.