Broddar skor hjälper dej att stå stabilt i vinter

Broddar skor är något som nästan alla bör anskaffa sej inför vintern. Man antar antagligen att isbroddar till skor är något som bara riktiga friskusnördar satsar på, men sanningen är att allt flera får opp ögonen för dessa olycksräddare. Om man över knopp taget rör sig ute till fots under vintern så är broddar verkligen hjälpsamma.

Varje år läggs mängder av resurser i sjukvården på att laga benbrott samt andra skador som uppkommer sedan människor halkar och trillar på hala vägar. Vi är så illa tvungna att röra oss utomhus trots dåligt väglag. Vi måste ta oss emellan hem och bil, hem samt buss, jobb samt gym och affär m. m. Innehar man hund är behovet ännu större eftersom hunden ju måste få lov att göra sina behov samt dessutom få lite motion även om det är chansning för halka. Hundar innehar klor samt trubbiga trampdynor som gör att de håller sej på tassarna ehuru det är isigt ute, vi har dock sällan isanpassade skosulor.

De som använder broddar skor anser att greppet man får emellan fot och mark är riktigt bäst, också på riktigt glatt väglag. Man kan ta en joggingtur i isiga löpspår utan oro att halka alternativt dratta. Därför kan man jogga på som vanligt också under vintern samt man slipper måste placera sin motionsträning på tråkiga löpband i oinspirerande gym.

Ingenting slår att vistas ute i naturen. Man laddar så mycket positiv kraft i form utav frisk luft, fina och inspirerande miljöer samt ges en möjlighet till begrundan. Flera som har för vana att gå långa dagliga promenader alternativt joggingturer menar att det fort blir vanebildande. Man «rensar» skallen samt ser sitt liv en gnutta klarare. En som vanligtvis idrottar i naturen innehar svårt att gå över till gymmiljö när vintern kommer, och med halkskydd till skor så behöver man inte det heller.

Det är givetvis olika typer utav halkskydd, somliga lämpar sig bättre för motionärer medan andra fungerar bäst när man ska ta sig runt ute i allmänhet. Halkskydd innehar det gemensamt att de har dubbar som fästes under skorna. Somliga halkskydd har ända opp till tio dubbar medan andra bara har två. Oavsett vad som skrivs om respektive typs förmåga så skall man bära med sej att vilka dubbar som helst är långt bättre än inga dubbar alls.

De bästa broddarna är de som innehar dubbar under hela skosulan. Ska man ut och jogga alternativt springa i snö och is så är dessa helt klart att rekommendera. Somliga utav denna sort innehar dessutom fjädring i hälen vilket tillverkar joggingturen hur bekväm som helst. Också vid längre promenader alternativt när man ska rasta hunden så är dessa praktiska. Mer info finns på: https://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-bak-fram-valfri-storlek-718.html

Nästa version är den som bara har dubbar under hälen. Ofta är dessa smidigare att röra och utav och duger antagligen när man bara ska röra sej inne i stan alternativt på väg till och från buss eller affär. Tredje versionen är den som bara innehar isdubbar under framfoten. Denna art ger en något onaturlig gångstil men matchar t ex bra om man bär skor av femininare sort, t ex klackskor.

Broddar skor går att inhandla lite varstans, bl a i sportbutiker och www.allt-fraktfritt.com.