Blandning Gör egen Slush hemma med slushkoncentrat för hemmaslush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande och läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka och pigga färger. När man får se på slushmaskiner ute i handeln, där de står och maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting mellan läsk och saftis. En saftis är genomfrusen samt ska ätas, medans en slush skall drickas med ett tjockt sugrör, precis som läskedryck. En slush har ingen kolsyra, men väl bärkraftig smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – till exempel. Man brukar kunna blanda olika smaker för att komponera en personlig slushkombination – då slipper man välja samt får alla färger som smaker man önskar sig i en samt samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på två olika sätt. Den ena metoden är att begagna sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för några år sedan och klarar ofta att göra såväl slush som sorbet samt kall yoghurt. Om exakt din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid inköp, samt om den saknas så brukar man kunna hitta informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma samt känner sig sugen på att testa att göra slush utan att satsa i en apparat som man kanske sen inte kommer att använda så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den och fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset samt rör om tills mixen blir som krossad issörja i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är tidigare känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, alerta vispgräddearomer samt fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad och ett utmärkt kliv i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret utan tvekan exakt Cola så på grund av detta fick den bli Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid festligt att mixa annorlunda slushsmaker i samma glas – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att titta på! Tack vare slushens konsistens så lägger sig varje ny smak man häller på ovanpå den förra.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de fungerar lika bra för privatpersoner som för affärsverksamhet. Det är prispressade produkter av aptitlig kvalitet, det kostar enormt en aning att testa i alla fall.

För att anskaffa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten allt-fraktfritt – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Anordna egen slush till fredagsmyset och få lite tillägg love från exalterade barn!