Att skrapa lotter genom webben kan göra dig till miljonär

Det har blivit allt mer vanligare att personer köper skraplotter genom internet. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla förhoppningar om ekonomisk frihet livfull. Alla måhända inte skrapar lotter i förväntan om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Tips om skraplottspel: Här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan också lägre. De flesta av oss kan avstå från någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så köper man först en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa högtidlig procedur vid skrapningen. Några skrapar rutorna med omsorg en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt samtidigt. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan införskaffa skraplotter online på ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att granska vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man uppskattar ritualen att gå ner till spelombuden en bestämd veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller åtminstone skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor raskt stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att införskaffa en skraplott online då och då är självklart ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.