Arbitrage betting – säkra spel

Arbitrage betting är en begrepp som i spel och vadslagning syftar till att spela säkert, utan att gå miste pengar. Man menar att det finns ett sätt att spela sure bets som gör att man kan gå åtminstone 2-10 % avans som medeltal.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Arbitrage betting ses av många nästan mer som en investeringsform än som en typ av vadslagning, alldenstund konceptet skänker garanterad vinst, om än ganska liten – varje vad. En 2-10 %-ig vinst på insatsen per månad går inte att jämföra med någon annan form av penningplacering och här får man därjämte arbete med sportbetting! Tur har ingenting med arbitrage betting att göra, detta är en ren investeringsform som ger garanterad avans. Bra sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com där den senare kör klassisk arbitrage medan gert Gambell har trimmat systemet på sitt eget sätt.

På engelska kan arbitrage betting också kallas för surebetting, sure betyder bestämd. I finansvärlden är arbitrage ett koncept som går ut på att man saluför lågt och köper högt på två olika marknader samtidigt. Man gör en direkt vinst samt ingen förlorar varje gång. Metoden har hållts dold för allmänheten in i det längsta, men idag är det både offentliggjord samt bekräftad som investeringsstrategi. Läs mer här

När det innefattar arbitrage betting så «köper och säljer» man odds samt marknaden är två konkurrerande bookmakers. På detta vis satsar man pengar på alla utkomster av ett spel – att bägge lagen vinner. Om de ett par olika bookmakersen har tillräckligt höga odds så går man garanterat med avans oavsett vilket av lagen som vinner spelet. Denna typ av arbitrage situationer uppstår varje dag, året om, samt går att begagna lika ofta.

Exempel: en tennismatch har ladbrokes spelare a till oddset 2,15 och Expekt har spelare B till samma odds, 2,15. Arbitrage spelaren spelar på båda – så mycket han får chansa. Nu får man inte satsa hur mycket som helst – och vanligtvis bara lite. Det finns kanonbra info om detta på gertgambell.com för helt plötsligt kan det bli ett problem att man vinner. Bookmakers hatar vinnare….

Är man rutinerad kan man spela sina säkra spel på en spelbörs. Spelbörsar har inga bookies vilket skänker högre odds samt större vinstsummor. En spelbörs kan ibland även kallas oddsbörs och Betfair är den största spelbörsen i dagsläget. Alla spelbörsar tar provision av vinnaren – man måste kunna räkna.

När en match avslutas får man sin avans som oftast består av 2-5 % av ens totala vadslagningssumma. Beroende på hur mycket man spelar för kan detta på en månad bli en liten summa extrapengar eller en ganska enorm belopp. Om man ser till att agera på bookmakers i skattefria länder (läs inom EU) så slipper man dessutom att betala någon vinstskatt.

Det tar ett tag att bilda sig de basala strategierna kring arbitrage spelande, samt man behöver investera en aning pengar hos ett litet antal olika bookmakers, men man kan börja med hur små alternativt stora summor man känner att man har direktion med. Ett gott råd är att anträda agera arbitrage betting med mindre summor, tills man lär sig hur det går till i verkligheten. Gert Gambell sajten har en bra kurs och en lista på bra bookmakers – de flesta är kass.

Det finns idag en hel del info om arbitrage betting på nätet, allt från gratis e-böcker till användbara hemsidor som gertgambell.com och alltid-vinst.com, videoklipp som pedagogiskt förklarar konceptet runt arbitrage betting samt medlemssidor där man kan få hjälp med sitt spelande. Som sagt så var arbitrage betting fram till för blott ett litet antal år sedan en välhållen hemlighet i spelvärlden, men idag kan alla gå med balanserad avans vid spelbetting.

Procentuellt är vinsten vid arbitrage betting inte så stor om man jämför med högodssspel, men tittar på man sitt arbitrage spelande mer som en investeringsform så blir vinstprocenten helt plötsligt väldigt hög. Säg att man lirar på fem matcher om dagen i en månad samt att varje spel skänker totalt 50 kronor i avans, det blir 250 kronor om dagen och 7500 kronor i månaden. En skaplig belopp extrapengar för bara några timmars arbete var vecka. Vad som ger klirr i kassan är att dom få % man tjänar dom tjänar man samma dag!

Alla kan bilda sig arbitrage betting, men det är en favör om man har ett engagemang av att tjäna pengar.