Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Svart mjuk lakritsstång e-vätska till e-cigaretter

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Lakritsstång FillUp e-juice.se.

e-cigg

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-juice eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige kallas systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Många går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Lakritsstång smakar Lakritsstånggodis. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

vape

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets produktion går på export. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära i Sverige.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.