Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-juice med arom av Gräddkola.

Gräddkola e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bär, fruktblandningar och karameller.

Cream Caramel förväntas bli populär då den har en god arom av Gräddkola med choklad. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan nu. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

nikotinbas

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.