Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-juice med smak av Godiset lakritsrulle.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsrulle.se.

vg

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Åtskilliga slutar röka med e-cigg för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Lakritsrulle smakar Godiset lakritsrulle. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och god arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar aromer och essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära inom Sverige.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.