Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Körsbär e-vätska till e-cigg

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Körsbär.se.

e

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Körsbär smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla sättet att lägga av med att röka. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Aromer av frukter, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, pepparmint och örter är vanliga.

Efterfrågan på Körsbär förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Körsbär med fruktig smak som riktigt smaklig. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat smaker av oss i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. De saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.